İngilizce Özel Ders

Eğitim Programlarımızla Gün ve Gün Daha İyi Konuşacaksınız.

2006 yılından itibaren Yüksek Lisans ve Doktora eğitiminde alsığı bilimsel bilgiler ile saha çalışmalarında edindiği tecrübeleri birleştiren Dr. Doğuş Aydın, Dialang kurumu adı altında ekip arkadaşlarıyla beraber özel dil koçları ve psikolojik danışman destekli eğitimler ile her yaşa, her ihtiyaca yönelik İngilizce özel ders, Kurumsal İngilizce eğitimi ve Skype üzerinden Online İngilizce dersleri vermektedir.

İngilizceyi bilen değil kulanabilen bireyler yetiştirmeyi ana hedef haline getirirken aynı zamanda İngilizce öğretim yaklaşımlarından ve metotlarından Konuşturmacı Yaklaşım (Communicative Approach) ve Seçici Yaklaşım (Eclectic Method) temel alınarak İngilizce Özel Ders, Kurumsal İngilizce Eğitimi ve Skype Üzerinden Online İngilizce Özel Ders eğitimlerinde öğrencinin öğrenme stiline ve psikolojik farklılıklarına göre düzenlenmektedir. Konuşmacı Yaklaşım (Communicative Approach) hakkında detaylı bilgi için Eğitim sistemi menümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kısaca, Dr. Doğuş Aydın ve ekip arkadaşları Dialang eğitim kurumu adı altında öğrencilerin Dil Edinimini (Language Acquisition) hedefleyerek kişinin dil öğrenme sürecinin tıpkı bebeklerin kendi ana dilini öğrenirken olduğu gibi bilinçaltı aktivitelerle desteklenmesini amaçlamaktadır.

Robert DeKeyser‘in Yeti Edinim Teorisi (Skill Acquisition Theory) bazlı bir yöntemle öğrencilerinin dilbilgisi ve kelime bilgileri Konuşma, Dinlediğini Anlama, Okuduğunu Anlama ve Yazma yetisi alanlarına entegre edilerek otomatik bir biçimde plansız konuşma ve yazmada kullanabilmeleri sağlanmaktadır.

İngilizce dilbilgisi S.O.S. Sistemi denilen bilinçaltı öğrenme teknikleriyle desteklenerek 4 beceri odaklı (dinleme, okuma, yazma, konuşma) çağrışımsal boyutta öğretildiği bir eğitim sunulmaktadır.

Dialang Enstitü tarafından oluşturulmuş olan İngilizce eğitim programı ile her yaş grubuna zeka tipine özel bir şekilde verilen özel İngilizce dersleri sayesinde İngilizce öğrenilmektedir.

ÖDS (Öğrenci Değerlendirme Sistemi) ve Daily Wording Sistemi ile öğrencinin gelişimi takip edilmekte ve sürekli tekrar sağlanmaktadır. Ayrıca her ders sonunda öğrenilen kelimeler kayıt altına alınmaktadır.

 

Özel İngilizce Dersler alttaki alanlarda verilmektedir:

1. Genel İngilizce

2. İş İngilizcesi

3. Çocuklara Özel İngilizce

4. Okul İngilizce Eğitimine Takviye (Özel Okullar)

5. Speaking (Konuşma) İngilizce Özel Ders Eğitimleri

6. Sınavlara Hazırlık İngilizce Özel Ders

  • TOEFL Özel Ders
  • IELTS Özel Ders
  • Duolingo İngilizce Yeterlilik Testi için İngilizce Özel Ders
  • TOEIC Özel Ders
  • PTE Özel Ders
  • FCE Özel Ders
  • SAT Özel Ders
  • AYT Dil YDT Özel Ders
  • LGS Özel Ders
  • Üniversitelerin Yaptığı Hazırlık Atlama Proficiency (Yeterlilik) Sınavları İçin İngilizce Özel Ders

  • ‘Sokakta İngilizce’ ve ‘Whatsapp Dersleri’ ile derslere ek aktiviteler sağlanmaktadır. Bunun dışında kişilere konuşma pratiği kazanması için Pratik Toplumu (Community of Practice) ve birbirilerine destek olabilmeleri için ‘Akran Danışmanlığı (Peer Advising)’ aktiviteleri de uygulanmaktadır. Dil Danışmanlığı aktiviteleri ise eğitim boyunca var olan çalışmalardır.

    Eğitim boyunca sağlanan bütün materyaller ücretsizdir.

    Ders talepleri için hemen başvuru’da bulunabilirsiniz.

    Dil Öğrenirken Kelime Öğrenmek İçin 5 Yararlı Yöntem

    Dil öğrenirken sık sık karşılaştığımız sorunlardan biri, kelime öğrenmek ve öğrenen kelimeleri unutmak. Bir dilin dilbilgisini çok iyi bilebilir, kuralları tamamıyla kavramış olabiliriz ancak yeterli miktarda kelime bilmediğimiz takdirde yeterli iletişimi kuramayız. Bu yazımızda ise bu sorunu çözmeye dair birkaç yöntemden bahsedeceğiz.

    • Oyun Oynamak

    İlgi alanınımıza uygun bir oyun seçip oyunu öğreneceğimiz dil seçeneğiyle oynamamız veya çok oyunculu bir oyunsa öğrendiğimiz dili kullanan insanlarla iletişime geçmemiz kelime öğreniminde büyük yarar sağlayacaktır. Üstelik oyunların kelime öğrenimine katkıları dilbilimciler tarafından da onaylanıyor. Örneğin Saint Louis Üniversitesi’nden Doç. Dr. Bregni, verdiği İtalyanca derslerinde yirmi yılı aşkın süredir bilgisayar oyunlarından yararlandığını ve öğrencilerinin kelime bilgisinde bu yöntem sayesinde ilerleme gördüğünü belirtiyor.

    • Okumak

    Çok klasik bir öneri de olsa kelime dağarcığını geliştirmek için en işe yarar yöntemlerden biri bol bol okumaktır. İster sosyal medyada gönderiler okumak, ister gazete, ister kitap okumak olsun; okuduğumuz şeyin içerisindeki kelimeleri belki farkına dahi varmadan zihnimize işleriz. Okurken yalnızca kelimenin yazılış, anlam gibi ilk akla gelen niteliklerini değil aynı zamanda ne gibi cümlelerde, ne anlamda, hangi kelimelerle beraber kullanılabileceği gibi detaylı ve çok önemli ayrıntıları da tecrübe etmiş oluruz.

    • Görselleştirmek

    Öğrenme yöntemlerinin başında gelen görerek öğrenmeyi tetiklemek için öğrendiğimiz kelimelerin görsellerini bulup incelemek veya kelimeyi gözümüzün önünde canlandırmak çok faydalı olacak; bunu yaparken kelimelerin komik, ilgi çekici versiyonlarını bulmak veya hayal etmek, kelimenin hatırlanırlığını önemli ölçüde etkileyecektir.

    • Hikayeleştirmek

    Kelimeleri keyifle ezberlemek için uygun olan yöntemlerden biri de hikayeleştirmektir. Pek çok hafıza şampiyonunun da kullandığı bu yöntemi uygulamak için öğrendiğimiz kelimeleri birbiriyle ilişkilendirip hikayeler kurabilir, bir önceki yöntem olan görselleştirmeyle hikayemizi somutlaştırıp kelime öğrenimimizi destekleyebiliriz.

    • Öğrendiğiniz Kelimeleri Kullanın

    Beynimiz, gereksiz gördüğü için kullanmadığı bilgileri atar. Dolayısıyla muhafaza etmek istediğimiz bilgilerin gerekli olduğunu beynimize kanıtlamamız gerekir. Beynimizi bu hususta ikna etmemiz için edindiğimiz kelimeleri sık sık kullanmalı, önemli olduklarını beynimize hissettirmeliyiz. Bunun için kelimeleri sık sık kullanmalı, taze tutmalıyız.

    Bütün bu yöntemleri uygularken dil öğrenmenin başta zihnimize olmak üzere birçok yararı olduğunu ve dil öğreniminin sabırla gerçekleştiğini unutmamalıyız.